Tapahtuman oletuskuva

Hävikin ja jätteen ehkäisy ja vähentäminen ravintoloissa -webinaari

22.4.2024 15:00

Etä webinaari

Webinaarisarjan kolmas osa avaa hävikin ja jätteen ehkäisyä ja vähentämistä ravintoloissa. Tule oppimaan miksi ylipäätänsä ruokahävikkiä pitää vähentää ja mitkä ovat hävikin vähentämisen vaikutukset. Opit hävikin mittauksesta sekä jätelaista ja elintarvikejätteen seuraamisesta.

Waste Prevention & Reduction - How to eliminate waste in your restaurant?

Ohjelma:
15.00 Waste prevention & reduction - How to eliminate waste in your restaurant? - Lina Andersson Fasth, Head of Training, Generation waste, Sweden.
15.30 Hävikkihallintaa ravintoloille – Mittaa, seuraa ja onnistu! -  Kirsi Silvennoinen, Erikoistutkija, Luonnonvarakeskus, Finland.

Webinaarin ensimmäinen puheenvuoro on kaikille maille yhteinen. Se pidetään englannin kielellä ja sen tulee pitämään asiantuntija Ruotsista. Tämän jälkeen webinaari jatkuu maakohtaisin osuuksin, johtuen toimintaympäristön eroista eri maissa. Osallistujat jaetaan kuuntelemaan oman maansa puheenvuoroa omalla kielellä. Suomen puheenvuoron pitää Lukelta Kirsi Silvennoinen.

3.-webinars-speakers-final-eng.png

Tapahtuman kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä. Huomioithan, että webinaarit nauhoitetaan. Tapahtuma on kolmas osa neliosaista webinaarisarjaa.

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän koulutuspaketin, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 17.4. tästä! 

Lisätietoja:
Sanna-Mari Renfors, projektipäällikkö
sanna-mari.renfors@samk.fi

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

ce4re_rgb_png.png

Ajankohta

Alkaa:  

22.4.2024 15:00

Päättyy:  

22.4.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etä webinaari