Tapahtuman oletuskuva

Kiertotaloutta menusuunnitteluun -webinaari

15.4.2024 15:00

Webinaarisarjan toinen osa avaa kiertotaloutta menusuunnittelussa. Tule oppimaan ruoanvalmistuksen suunnittelusta ilman jätettä sekä raaka-aineiden käytöstä luovuuden avulla.

Webinaarin puhujat antavat käytännön vinkkejä ja inspiraatiota siitä, millä tavoin kiertotalous voidaan sisällyttää menusuunnitteluun. Tapahtuman aikana saat vinkkejä, miten voit säästää rahaa ja samalla tehdä keittiöstäsi ympäristöystävällisemmän. Puheenvuorot käsittelevät ruokahävikin minimointia, ympäristöystävällisten raaka-aineiden valintaa (kuten paikallisesti hankitut, luomutuotteet ja pakkaamattomat vaihtoehdot) sekä energian älykästä käyttöä ruoanlaitossa.

Circular Menu Planning - How to promote circular cooking in your restaurant?

Ohjelma:
15.00 Circular Economy in Menu Planning - Olli Takanen, Instructor, Perho PRO, Finland.
15.30 FresCo Restaurants building a better future with a sustainable mindset – Laura Avikainen, Executive Vice President, FresCo Ravintolat, Finland.
15.45 Best practices in menu planning - Arturs Taskans, Head Chef, Restaurant COD, Latvia.

2.-webinar-speakers-final-eng-1.png

Tapahtuman kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta ja Latviasta. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä. Huomioithan, että webinaarit nauhoitetaan. Tapahtuma on toinen osa neliosaista webinaarisarjaa.

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän koulutuspaketin, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 10.4. tästä!

Lisätietoja:
Sanna-Mari Renfors, projektipäällikkö
sanna-mari.renfors@samk.fi

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

ce4re_rgb_png.png

Ajankohta

Alkaa:  

15.4.2024 15:00

Päättyy:  

15.4.2024 16:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi