Tapahtuman oletuskuva

Miten koukuttaa pyörämatkailija? -työpajat 29.4. ja 15.5.

29.4.2024 13:00

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Miten koukuttaa pyörämatkailija? Jujuina napakka teksti ja näyttävä kuvitus!

Pyörämatkailu on edelleen kovassa nosteessa, ja myös Satakunnassa tähän panostetaan. Esimerkiksi Kokemäenjokilaaksoon on luotu uusi ja merkittävä pyörämatkailureitti, joka lanseerataan keväällä.

Viiva kartalla on kuitenkin pelkkä kuori – houkuttelevan reitin luovat varren palvelut ja vierailukohteet! Useat pyörämatkailijoiden käyttämät reittisuunnittelualustat, kuten Pyörämatkailukeskuksen Bikeland.fi, mahdollistavat vain hyvin lyhyen tekstimuotoisen kohde-esittelyn. Miten siis käyttää tämä tila tehokkaasti ja luoda tiivis, houkutteleva ja erottuva teksti omasta kohteesta? Tähän vastauksia meille tulee antamaan Jouko Parviainen Suomen Ympäristökoulutus Oy:stä.

Jouko Parviainen on kokenut pyöräilijä ja pyörämatkailun kehittäjä. Hän on työskennellyt matkailualalla projektipäällikkönä, konsulttina ja kouluttajana. Jouko on myös toimittaja ja kirjoittamiskurssien vetäjä, joka keskittyy käytännön esimerkkeihin ja antaa valmiudet yritysten omien tekstien terävöittämiseen.

Konkreettisia tuloksia tarjoava työpaja järjestetään kaksiosaisena.

Työpaja 1 (ma 29.4.2024 klo 13:00 – 15:30)

  • Millainen on hyvä yrityksen esittely. Miten houkutella pyörämatkailija juuri meille tekstin ja kuvan avulla.
  • Evästys esittelytekstin parantamiseen

Työpaja 2 (ke 15.5.2024 klo 10:00 – 12:30)

  • Edellisen työpajan eväiden avulla terästetyt kohde-esittelyt ja niiden vertaisarvioinnit.
  • Tarvittaessa lisäopastusta lopullisten esittelyjen laadintaan.

Työpajan anti on tehokkainta, mikäli osallistuja kykenee osallistumaan molempiin työpajoihin ja toimittamaan ennen ensimmäistä työpajaa enintään 100 sanaa sisältävän tekstin omasta kohteestaan. Tekstin voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen juhana.aalto@samk.fi

Työpajojen tuloksena yritykset luovat omat ydinviestinsä, jota voivat hyödyntää monikanavaiseen markkinointiin. Tärkeänä kohderyhmänä ovat pyörämatkailijat: kurssilla laadittavaa esittelyä on mahdollista käyttää esimerkiksi Bikeland.fi-sivustolle tulevan Welcome Cyclist -tunnuksen yhteydessä.

Molemmat työpajat järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) Porin kampuksella (Satakunnankatu 23, PORI). Tarkempi tila vahvistetaan lähempänä tilaisuutta. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan 22.4. mennessä!

Tilaisuus järjestetään osana Satakunnan ammattikorkeakoulun Matkailun kehittämiskeskuksen hallinnoimaa 100Bike-hanketta. 

Lisätiedot:
Juhana Aalto, projektipäällikkö
juhana.aalto@samk.fi / 050 479 5211

 Tervetuloa!

Ajankohta

Alkaa:  

29.4.2024 13:00

Päättyy:  

29.4.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet