Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke järjestää ruokatyöpajan torstaina 21.3.2024 klo 13–17.
Tehdään yhdessä -työpajoissa valmistetaan satakuntalaisista lähiraaka-aineista menuja tai buffeita, jotka sopivat valmistettaviksi ravintoloiden tai ruokapaikkojen keittiöissä. Tässä työpajassa valmistamme Taste Satakunta menun, jonka voit ottaa käyttöösi sellaisenaan tai muokata sitä omaan ravintolaasi tai ruokapaikkaasi sopivaksi. Kouluttajana työpajassa toimii keittiömestari Jukka Luojukoski.
Ruokatyöpaja järjestetään Kauttuan Ruukinkartanossa (os. Sepäntie 3, 27500 Kauttua). Halutessasi voit osallistua jo klo 9 eteenpäin esivalmistusosioon. Mukaan keittiötyöhön soveltuva vaatetus.
Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu enintään 12 henkeä.
Ilmoittaudu työpajaan 14.3.2024 mennessä!
Tervetuloa!
Lisätiedot:
Terja Wahlberg
projektipäällikkö
044 710 3385 / terja.wahlberg@samk.fi