Tapahtuman oletuskuva

Ravintoloiden kestävä ja vastuullinen viestintä ja markkinointi -webinaari

29.4.2024 15:00

Etä webinaari

Webinaarisarjan neljäs ja viimeinen osa avaa kuulijalle ravintoloiden kestävää ja vastuullista viestintää sekä markkinointia. Tule oppimaan vastuullisuusviestinnästä ja yrityksesi kiertotaloustoimenpiteiden oikeanlaisesta markkinoinnista. Lisäksi pääset kuulemaan millaista vastuullisuusviestintää ja markkinointia muut yritykset tekevät.

Sustainability marketing and communication. How to market and communicate your circular actions?

Ohjelma
15.00 How to communicate your sustainability actions?– Anu Nylund, Educator and Entrepreneur, owner and founder of Mood of Finland, Finland.
15.30 How to market Pavaru Maja? – Justine Kaleja, former Director of Pavaru maja Ligatne, Latvia.

4.-webinars-speakers-final-eng-2.png

Tapahtuman kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta ja Latviasta. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä. Huomioithan, että webinaarit nauhoitetaan. Tapahtuma on viimeinen osa neliosaista webinaarisarjaa.

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän koulutuspaketin, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 24.4. tästä! 

Lisätietoja:
Sanna-Mari Renfors, projektipäällikkö
sanna-mari.renfors@samk.fi

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

ce4re_rgb_png.png

Ajankohta

Alkaa:  

29.4.2024 15:00

Päättyy:  

29.4.2024 16:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etä webinaari