Tapahtuman oletuskuva

Ilmoittautuminen valtakunnallisen Lähiruokapäivän avajaisten LÄHIRUOKAMARKKINOILLE la 9.9.23 klo 10 -14

23.5.2023 00:00

Satakunnan ammattikorkeakoulun Matkailun kehittämiskeskus järjestää yhteistyössä Maaseutuverkoston, Kivikylän kotipalvaamon ja muiden avainkumppaneiden kanssa Valtakunnallisen Lähiruokapäivän avajaistapahtuman ja LÄHIRUOKAMARKKINAT Huittisissa Kivikylän Kotipalvaamo Oy:n Hullunlenkin p-alueella  

AIKA: lauantaina 9.9.2023 klo 10 - 14
PAIKKA: Huittisten Kivikylän Hullunlenkin p-alue (Palvarinkatu 10, Huittinen)

Hullunlenkin parkkialueelle järjestettävälle LÄHIRUOKATORILLE ovat tervetulleita kaikki lähiruuantuottajat ja jatkojalostajat.
Voit myös olla lähiruuan neuvonta-, kehittäjä-, sekä asiantuntijatoimija tai muu maatalouteen liittyvä toimija. Toivotamme tervetulleiksi myös paikallisia käsityöläisiä!

Tule myymään esim. vihanneksia, marjoja, yrttejä, hedelmiä, jauhoja, hilloja, kananmunia, lihaa, omia jatkojalosteita jne. Voit maistattaa tuotteitasi tai myydä myös valmiita ruoka-annoksia!  Ainoa ehto on, että ruoka on lähiruokaa!

Lähiruokatorilla on ohjelmaa, avajaispuheet (maakuntajohtajaa ja MMministeriä odetellaan paikalle), bändi, yleisön osallistava lähiruokavisa, lapsille polkutraktori ja keppihevoskisailua jne jne. Tapahtumassa Satakunnan Keittiömestarit ry julkistaa syksyn Taste Satakunta -menukokonaisuuden satakuntalaisista raaka-aineista.
Myös Taikayöntien lähiruokabussi (kulkee välillä Urjala-Punkalaidun-Huittinen) tulee kulkeman Kivikylän pihan kautta ko. päivänä.

Osallistuminen on ilmainen! Tarvitset oman pöydän, teltan halutessasi. Ilmoita lomakkeella tarvitsetko sähköä ja että kuinka ison alueen tarvitset. Perusalue noin 3 x 3 m.

Näytteilleasettajille tarjotaan aamukahvit.

Jos tarjoat ruokaa, huolehdit elintarvikeilmoituksista ja muista hygienia-asioista itsenäisesti. Aluella on vesipiste ja WC:t.
Kannustamme teitä myös järjestämään kävijöitä osallistavaa toimintaa osastoillanne, esim. arvontoja tms. 

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2023. Ilmoittaudu ajoissa, nämä paikat viedään nopeasti.

 Ilmoittaudu tästä

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Maaseutuverkoston, Huittisten kaupungin, Kivikylän Kotipalvaamo Oy:n, Lauttakylä lehden ja SAMKin Matkailun kehittämiskeskuksen hankkeiden kanssa.

Sähköpaikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja:
Soile Vahela
soile.vahela@samk.fi
044 710 3990
SAMK Matkailun kehittämiskeskus

maaseuturahasto.png

 

Ajankohta

Alkaa:  

23.5.2023 00:00

Päättyy:  

15.8.2023 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot