Tapahtuman oletuskuva

Ilmoittautuminen valtakunnallisen Lähiruokapäivän avajaisten LÄHIRUOKAMARKKINOILLE la 9.9.23 klo 10 -14

31.8.2023 00:00

Hullunlenkin parkkialueelle järjestettävälle lähiruokamarkkinoille ovat tervetulleita kaikki lähiruuantuottajat ja jatkojalostajat. Voit myös olla lähiruuan neuvonta-, kehittäjä-, sekä asiantuntijatoimija tai muu maatalouteen liittyvä toimija. Toivotamme tervetulleiksi myös paikallisia käsityöläisiä! Tule myymään esim. vihanneksia, marjoja, yrttejä, hedelmiä, jauhoja, hilloja, kananmunia, lihaa, omia jatkojalosteita jne. Voit maistattaa tuotteitasi tai myydä myös valmiita ruoka-annoksia! Ainoa ehto on, että ruoka on lähiruokaa!

Lähiruokatorilla on ohjelmaa, avajaispuheet, bändi, yleisön osallistava lähiruokavisa, lapsille polkutraktori ja keppihevoskisailua ja paljon muuta. Tapahtumassa Satakunnan Keittiömestarit ry julkistaa syksyn Taste Satakunta -menukokonaisuuden satakuntalaisista raaka-aineista. Lauttakylä-lehden emeritapäätoimittaja Marja-Liisa Hakanen esittelee menusta myös oman huittislaisen version.

Myös Taikayöntien lähiruokabussi (kulkee välillä Urjala-Punkalaidun-Huittinen) tulee kulkemaan Kivikylän pihan kautta kyseisenä päivänä.

Osallistuminen on ilmainen! Tarvitset oman pöydän, teltan halutessasi. Ilmoita lomakkeella tarvitsetko sähköä ja että kuinka ison alueen tarvitset. Perusalue noin 3 x 3 m.
Näytteilleasettajille tarjotaan aamukahvit.

Jos tarjoat ruokaa, huolehdit elintarvikeilmoituksista ja muista hygienia-asioista itsenäisesti.
Alueella on vesipiste ja WC:t.
Kannustamme teitä myös järjestämään kävijöitä osallistavaa toimintaa osastoillanne, esimerkiksi arvontoja tms.

Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8.2023. Ilmoittaudu ajoissa, nämä paikat viedään nopeasti. Sähköpaikkoja on rajoitetusti.

 Ilmoittaudu tästä

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Maaseutuverkoston, Huittisten kaupungin, Kivikylän Kotipalvaamo Oy:n, Lauttakylä lehden ja SAMKin Matkailun kehittämiskeskuksen hankkeiden kanssa.

Lisätietoja:
Soile Vahela
soile.vahela@samk.fi
044 710 3990
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus

maaseuturahasto.png

Ajankohta

Alkaa:  

31.8.2023 00:00

Päättyy:  

31.8.2023 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot