Tapahtuman oletuskuva

Tehdään yhdessä: Taste Satakunta buffeesta iltapalalle ja saunalle

22.4.2024 13:00

Ravintola Woitto, Winnova

Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke järjestää ruokatyöpajan maanantaina 22.4.2024 klo 13–17.

Tehdään yhdessä -työpajoissa valmistetaan satakuntalaisista lähiraaka-aineista menuja tai buffeita, jotka sopivat valmistettaviksi ravintoloiden tai ruokapaikkojen keittiöissä. Tässä työpajassa valmistamme Taste Satakunta buffeesta iltapala- ja saunaruokaversioita, jotka voit ottaa käyttöösi sellaisenaan tai muokata sitä omaan ravintolaasi tai ruokapaikkaasi sopivaksi. Kouluttajana työpajassa toimii keittiömestari Jukka Luojukoski.

Ruokatyöpaja järjestetään Winnovan Ravintola Woiton tiloissa Porissa (Tekniikantie 2, 28600 Pori). Halutessasi voit osallistua jo klo 9 eteenpäin esivalmistusosioon. Mukaan keittiötyöhön soveltuva vaatetus.

Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu enintään 12 henkeä.

Ilmoittaudu mukaan 15.4. mennessä!

Tervetuloa!

Lisätiedot:
Terja Wahlberg
projektipäällikkö
044 710 3385 / terja.wahlberg@samk.fi

Ajankohta

Alkaa:  

22.4.2024 13:00

Päättyy:  

22.4.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Woitto, Winnova

Tekniikantie 2
Pori

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet