Tapahtuman oletuskuva

Ruoan ympäristövaikutukset -webinaari

23.9.2024 14:30

Webinaari

Tule oppimaan ruoan ympäristövaikutuksista!

Ruokavalinnoilla on yhä suurempi merkitys ilmastonmuutoksen hillitsemisessä, luonnonvarojen kestävässä käytössä ja ympäristön suojelemisessa. Tule kuulemaan mistä ruoan ilmastovaikutukset koostuvat ja miten jokainen meistä voi omilla valinnoillaan tukea kestävää kehitystä. Webinaarissa käydään läpi ruoan ympäristövaikutusten laskemista nojaten Luonnonvarakeskuksen (Luke) tuottamaan raaka-aineiden ilmastovaikutusdatasettiin, joka on suunnattu ruokapalvelu- ja ravintolatoimialalle ja mahdollistaa aterioiden hiilijalanjälkien laskennan.

Webinaari järjestetään maanantaina 23.9. klo 14.30-15.30 suomenkielellä, ja puhumassa on tutkija Virpi Vorne Luonnonvarakeskukselta.

Lämpimästi tervetuloa kasvattamaan osaamistasi ja tietämystäsi aiheesta!

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.  Tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsissa ja linkki lähetetään sähköpostiisi ennen webinaaria. Huomioithan, että webinaarit myös nauhoitetaan. Muistathan merkitä tapahtumat kalenteriisi!

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 20.9. tästä!

virpi-vorne.jpg

Lisätietoja:
Annika Koskenkorva
annika.koskenkorva@samk.fi

Webinaari järjestetään osana kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

ce4re_eu-logo.jpg

Ajankohta

Alkaa:   23.9.2024 14:30
Päättyy:   23.9.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari