Lähde mukaan inspiroivalle opintoretkelle Helsinkiin!
Päivän aikana tutustumme Hakaniemen torin Sienijuhlatapahtumaan, jossa Villiruokakokki Jyrki Tsutsunen yhdessä Villi Ruokavallankumous -työryhmänsä kanssa on hämmentänyt keitoksen, jossa sienet pääsevät
estradille monin eri tavoin: tuotteissa, ruuissa ja
taiteessa.
Lisäksi nautimme Makuelämyksiä -opastuksen Hotelli- ja ravintolamuseossa sekä vierailemme Forssan Ravintola Hevossillassa tutustumassa heidän ainutlaatuiseen museomiljööseensä. Siellä nautimme myös maittavat kahvitukset.
Hinta: 55 €/hlö (hanketuettu hinta)
Kenelle: Sienimatkailusta ja sienien hyödyntämisestä liiketoiminnassa kiinnostuneille matkailuyrityksille, alan toimijoille, yhteisöille, kehittäjille ja kunnille.
Ohjelma:
Klo 7.30 lähtö Porista (SAMK, Satakunnankatu)
Matkan varrelta (Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Huittinen) voidaan tarvittaessa ottaa kyytiin mukaan matkalaisia.
Matkalla pysähdys Forssan Autokeitaalla (omakustanne)
klo 11.00 Sienijuhlat Hakaniemen tori
klo 13.45 lähtö Hotelli- ja ravintolamuseoon
klo 14.00 Museovierailu ja Makuelämyksiä -opastus
klo 16.00 lähtö kotimatkalle
klo 17.30 Tutustuminen ja kahvit Ravintola Hevossilta, Forssa
klo 19.00 lähtö Poriin
klo 21–21.30 takaisin Porissa
Sitovat ilmoittautumiset 9.9.2025 mennessä!
Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Terja Wahlberg
terja.wahlberg@samk.fi
044 710 3385
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus
Matka on osa Mushroom Boost – Sienimatkailusta uutta elinvoimaa Pohjois-Karjalaan ja Satakuntaan -hanketta.