Webinaarissa opitaan, miten ruokasieniä poimitaan ja miten niitä säilytetään.
- Sienien käytön perusteita, poiminta ja käsittely, laatu
- Jokaisenoikeudet, muu lainsäädäntö
- Sienisatoon vaikuttavat tekijät, satokausi, mistä ja miten kerätään
- Sienten käsittely, pakkausmerkinnät
- Tutustuminen poimittaviin sieniin (herkkutatti, keltavahvero, lampaankääpä, suppilovahvero, mustatorvisieni)
Kouluttajana toimii ProAgria Itä-Suomen ruoka- ja luonnontuoteasiantuntija Kirsi Sahrman-Hauhia.
Imoittautuminen 8.4. mennessä.
Tilaisuus on maksuton ja on osa Mushroon Boost - Sienimatkailusta uutta elivoimaa Pohjois-Karjalaan ja Satakuntaan -hankkeen toimenpiteitä.
Lisätiedot:
Terja Wahlberg
terja.wahlberg@samk.fi
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus
matkailunkehittamiskeskus.fi