Tapahtuman oletuskuva

Ravintoloiden kiertotalouden perusteet -webinaari

10.4.2024 16:00

Etä webinaari

Suurin este ravintoloiden kiertotalouden muutoksessa on tiedon ja taitojen puute. Olemme Ce4Re-hankkeessa räätälöineet ravintoloiden kiertotalouteen liittyvän koulutuspaketin, joka helpottaa ravintoloiden matkaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Webinaarit liittyvät kiertotalouden perusteisiin, menusuunnitteluun, hävikin sekä jätteen ehkäisyyn ja vähentämiseen ja kestävään sekä vastuulliseen viestintään ja markkinointiin.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa johdattelee sinut aiheen pariin. Tule oppimaan kiertotalouden perusteista ja sen integroimisesta osaksi ravintolasi liiketoimintaa!

Introduction to Circular Economy - What, How and Why?

Ohjelma
16.00 Introduction to circular economy in restaurants (johdatus kiertotalouteen ravintoloissa) - Ted Wendt, Chief Operating Officer, Ekomatcentrum, Sweden.
16.15 How different restaurants work with circular economy in the Baltic Sea region (miten eri ravintolat toimivat kiertotalouden parissa Itämeren alueella) - Sanna-Mari Renfors, Adjuct Professor, Chief Researcher, Satakunta University of Applied Sciences, Finland
16.30 Case example (case-esimerkki): Restaurant Valmiermuiza, Liāna Kažmere, Marketing Manager & Marita Mastiņa, Manager, Gardener, Latvia.

Tapahtuma järjestetään Gastronord 2024-messuilla Tukholmassa, josta se striimataan osallistujille.

Tapahtuman kohderyhmää ovat ravintola-, kahvila- ja catering-yritykset sekä muut ruoka-alan ammattilaiset. Maksuton tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Webinaari järjestetään englanniksi, ja puhumassa on huippuasiantuntijoita Suomesta, Ruotsista ja Latviasta. Linkki lähetetään sähköpostiisi edeltävänä päivänä. Huomioithan, että webinaarit nauhoitetaan. Tapahtuma on osa neliosaista webinaarisarjaa.

1.-webinar-speakers.png

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 8.4. tästä! 

Lisätietoja:
Sanna-Mari Renfors, projektipäällikkö
sanna-mari.renfors@samk.fi

Webinaari on osa kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.

ce4re_rgb_png.png

Ajankohta

Alkaa:  

10.4.2024 16:00

Päättyy:  

10.4.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etä webinaari