Tule oppimaan ruokahävikin vähentämisestä ja tuotekehityksestä kiertotalousratkaisuissa!
Kansainvälinen ravintoloiden kiertotaloushanke Ce4Re järjestää keskiviikkona 13.11. klo 13–14 webinaarin: Käytännön esimerkit ja tuotekehitys ruokahävikin vähentämisessä ja kiertotalouden edistämisessä.
Ce4Re -hankkeessa edistetään ravintola-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta ja autetaan mm. tulevaisuuteen katsovia yrittäjiä, intohimoisia kokkeja ja omistautuneita keittiöpäälliköitä vahvistamaan kiertotalouden käytäntöjä liiketoiminnassaan. Ravintolat ovat yhä merkittävämmässä roolissa osana kestävää elintarvikeketjua alkaen alkutuotannosta ruokapöytiin asti. Webinaarissa tutustutaan käytännön esimerkkien avulla ruokahävikkiä vähentäviin toimiin hotellikonseptissa sekä tuotekehitykseen ravintola-alan kiertotalousratkaisuissa.
Ohjelma:
13:00 Tilaisuuden avaus
13:05 Ravintola-asiakkaiden osallistaminen ruokahävikin vähentämisessä, käytännön esimerkkejä, Torsti Uotila, Product Development Manager Concepts, Scandic Hotels
13:25 AINIA®-kiertotalouspalvelun konsepti: lautasten uudelleen pinnoitus, Petri Nupponen, E.Ahlström Oy
13:45 Loppusanat
Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Pekka Maijala, kiertotalousasiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti.
Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsissa ja linkki lähetetään sähköpostiisi ennen webinaaria. Lämpimästi tervetuloa kasvattamaan osaamistasi ja tietämystäsi aiheesta!
Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 12.11. tästä!
Lisätietoja:
Reija Hietala
reija.hietala@pji.fi
+358 44 034 4051
Webinaari järjestetään osana kansainvälisen Interreg Central Baltic Ce4Re – yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittäminen keskisen Itämeren ravintola-alalla –hankkeen toimenpiteitä.