Tapahtuman oletuskuva

KUTSU: Liity mukaan Ravintola-alan yhteisten kiertotalousratkaisujen kehittämisprojektiin – Ce4Re-hankkeen etäinfo

15.12.2023 09:00

Verkkotilaisuus - Zoom

Oletko tulevaisuuteen katsova yrittäjä, intohimoinen kokki tai omistautunut keittiöpäällikkö? Unelmoitko siitä, että ravintolasi, kahvilasi, keittiösi tai catering-yrityksesi kehittyy kukoistavaksi, kestäväksi ja kekseliääksi liiketoiminnaksi, joka ei ainoastaan maksimoi voittoja, vaan myös minimoi sen toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset? 

Olet lämpimästi tervetullut ravintola-alan kiertotalouden kehittämishankkeen Ce4Re:n etäinfoon! 

Ce4Re-projektimme kutsuu alle 50 henkilöä työllistäviä ravintola-, kahvila- ja catering-yrityksiä Etelä-Suomesta muutosmatkalle kohti ravintola-alan kiertotalouden vallankumousta! Tuemme ravintola-alan ammattilaisia lisäämään kiertotalouden osaamista, yhdistämään kiertotalouden hyviä käytäntöjä osaksi liiketoimintaa ja myös johtamaan liiketoimintaa kestävämmin. Tarjolla on mm. yhteistä kehittämistä ja koulutusta, innovatiivisia ratkaisuja, tukea markkinointiin ja inspiroivaa yhteistyötä.

Infotilaisuus järjestetään etänä Zoomissa perjantaina 15.12. klo 9-9.30. Osallistumislinkin saat sähköpostiisi edellisenä arkipäivänä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Infossa on myös mahdollisuus kysyä itselle mieleen tulevia kysymyksiä hankkeeseen ja mahdolliseen osallistumiseen liittyen.

Ilmoittautuminen viimeistään keskiviikkona 13.12. 

Ilmoittautuminen

Lisätietoa
Tytti Laine
Viestintäpäällikkö, Ce4Re-projekti
tytti.laine@samk.fi
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus

Lue lisää projektisivustolta ja täytä siellä oleva yhteydenottolomake, niin otamme yhteyttä pikaisesti. Lomakkeen lähettäminen ei sido mihinkään, mutta pääset juttelemaan lisää siitä, miten projektista voisi olla eniten hyötyä juuri teidän yrityksellenne.

Ajankohta

Alkaa:   15.12.2023 09:00
Päättyy:   15.12.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus - Zoom