Tapahtuman oletuskuva

Ruokamatkailun vastuullisuus

30.10.2023 08:30

VASTUULLISTA RUOKAMATKILUA PAJAILLEN!

  • Mitä tarttis tietää vastuullisuudesta?
  • Kestävän ruokamatkailun suuntaviivoja ja tuotesuosituksia – mitä niistä voisin tuoda liiketoimintaani?
  • Esimerkkejä vastuullisesta ruokamatkailutuotteista
  • Miten viestiä vastuullisuudesta asiakasta kiinnostavasti?

Vetäjänä tilaisuudessa toimii Hungry for Finland, Haaga Helian Kristiina Adamsson.

Työpaja:
Vuojoen Kartano, Eurajoki.
Tilaisuus on maksuton.
Kahvitarjoilu.
Omakustannelounas klo 12, hinta 18 eur

Työpajan järjestävät Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke ja Hungry for Finland - Haaga Helia amk.

Ilmoittaudu 20.10.2023 mennessä!

Ilmoittaudu

Lisätiedot:
Terja Wahlberg
terja.wahlberg@samk.fi
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus
matkailunkehittamiskeskus.fi

Ajankohta

Alkaa:   30.10.2023 08:30
Päättyy:   30.10.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi