VASTUULLISTA RUOKAMATKILUA PAJAILLEN!
- Mitä tarttis tietää vastuullisuudesta?
- Kestävän ruokamatkailun suuntaviivoja ja tuotesuosituksia – mitä niistä voisin tuoda liiketoimintaani?
- Esimerkkejä vastuullisesta ruokamatkailutuotteista
- Miten viestiä vastuullisuudesta asiakasta kiinnostavasti?
Vetäjänä tilaisuudessa toimii Hungry for Finland, Haaga Helian Kristiina Adamsson.
Työpaja:
Vuojoen Kartano, Eurajoki.
Tilaisuus on maksuton.
Kahvitarjoilu.
Omakustannelounas klo 12, hinta 18 eur
Työpajan järjestävät Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke ja Hungry for Finland - Haaga Helia amk.
Ilmoittaudu 20.10.2023 mennessä!
Ilmoittaudu
Lisätiedot:
Terja Wahlberg
terja.wahlberg@samk.fi
SAMK / Matkailun kehittämiskeskus
matkailunkehittamiskeskus.fi