Ruoka-alan osaajapula on yhteinen haaste ja siksi on tärkeää etsiä ratkaisuja yhdessä. Tervetuloa Satakunnan Biolaakson Yhteinen tekijä -seminaariin Raumalle 1.10. kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja koulutuksesta, työpaikoista ja työelämän tunteista.
Mukana mm. WinNova, SAMK ja Helsingin yliopisto. Seminaarin päätöspuheenvuoron pitää tunteiden ja aivotutkimuksen huippuasiantuntija Lauri Nummenmaa aiheella "Mitä tiede paljastaa v*tutuksesta ja miten tunne voidaan kääntää työelämän voimavaraksi?"
Paikka ja aika: Rauma-sali, 1.10.2025 klo 12.30–16.00
Kenelle: Ruoka-alan yrityksille, koulutuksen tarjoajille, opiskelijoille, sidosryhmille ja alan tulevaisuudesta kiinnostuneille
Miksi osallistua?
- Päivitä tietosi uusista alan koulutusmahdollisuuksista
- Löydä käytännön ratkaisuja osaajapulaan
- Opi käsittelemään työelämän vaikeita tunteita
- Löydä oma paikkasi ruoka-alalla
Seminaarin yhteydessä järjestetään myös minimessut, joissa voit tutustua ruoka-alan koulutuspolkuihin ja avoimiin työmahdollisuuksiin. Ääneen pääsevät myös esimerkiksi WinNova, SAMK ja Helsingin yliopisto.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Annika Eklöf, annika.e.eklof@samk.fi
Tervetuloa mukaan!