Tapahtuman oletuskuva

Sujuvuudesta kilpailuetua -webinaari

13.2.2025 14:00

Webinaari

Ravintola-ala on täynnä mahdollisuuksia – kun työt sujuvat ja työntekijät voivat hyvin, koko liiketoiminta kukoistaa. Mutta miten työn arkea voi sujuvoittaa? Valtakunnallisessa Sujuvuudesta kilpailuetua -webinaarissa käsitellään tuottavuuden ja työhyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja ravintola-alalla. Kuulemme konkreettisia keinoja, joiden avulla voit:

✔️ Osallistaa henkilökuntaa

✔️ Hyödyntää digitaalisia ratkaisuja

✔️ Sujuvoittaa arjen työprosesseja

Tilaisuuden ohjelma-aikataulu on tällainen:

  • Klo 14:00 Alkusanat, juontaja Mika Kylänen, TAMK
  • Klo 14:10 Sujuvuudesta, tuottavuudesta ja työhyvinvoinnista – Keittiöpäällikkö Tero Mäntykangas, Lapland Hotels
  • Klo 14:45 Aktivoiva ja vuorovaikutteinen harjoitus
  • Klo 14:50 Psykologinen palautuminen – Psykologi Anniina Virtanen, Työterveyslaitos
  • Klo 15:40 Tauko
  • Klo 15:50 Paneelikeskustelu tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantamisesta ravintola-alalla, Tero Mäntykangas, Anniina Virtanen sekä TAMKista lehtori Arja Luiro ja restonomiopiskelija Ernest Tverdohleb.
  • Klo 16:35 Tietoa Menestysresepti-hankkeesta ja loppusanat
  • Klo 17:00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen 12.2.2025 mennessä:

Ilmoittaudu mukaan!

Webinaari on osa valtakunnallista Menestysresepti – työn sujuvoittaminen, tuottavuus ja työhyvinvointi ravintola-alalla -hanketta, joka tuo yhteen ravintola-alan mikro- ja pk-yrityksiä, alan opiskelijoita sekä opetus- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleviä kehittämään alaa yhdessä. Pilottiyrityksillemme ja yhteistyökumppaneille tilaisuus toimii lähtölaukauksena yhteiskehittämiseen, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka haluavat oppia ja inspiroitua! EU:n osarahoittamaa hanketta vetävät TAMK, Haaga-Helia, LAB-ammattikorkeakoulu, SAMK ja SeAMK.

Ajankohta

Alkaa:   13.2.2025 14:00
Päättyy:   13.2.2025 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari