Tapahtuman oletuskuva

Vegeruoka haltuun -työpaja

16.10.2024 12:00

WinNova Pori

Tervetuloa Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishankkeen ja Ruokailon Vegeruoka haltuun -työpajaan! Tehdään yhdessä -työpajoissa valmistetaan lähiraaka-aineista menuja tai buffeita, jotka sopivat valmistettaviksi ravintoloiden ruokapaikkojen keittiöissä. Tässä työpajassa valmistamme satakuntalaisen vegepitopöydän, jonka voit ottaa käyttöön sellaisenaan tai osiksi muihin pitopöytiin.

Työpaja järjestetään ke 16.10.2024 klo 12-16.30 WinNova Porin toimipisteessä.

Kouluttajana työpajassa toimii Ruokailon Charlotta Hyttinen, Ravitsemustieteilijä, ETM, Joukkoruokailun, asiantuntija, kasvisruokakouluttaja, Ruokailon perustaja.

Työpajassa kokkaamme satakuntalaisen vegepitopöydän:
- Kokoontuminen ja tunnelmaan virittäytyminen
- Teoriaa, jossa tutustumme pajassa käytettäviin erikoisraaka-aineisiin, kasviproteiineihiin liittyviin nikseihin sekä päivän resepteihin
- Kokkaamista. Ohjaaja kiertää opastamassa. Kaikki kokkaavat keskenään eri ruokia, joita kaikki pääsevät herkuttelemaan vatsat täyteen
- Pöydän kattaus ja yhteisestä ateriasta nauttiminen.
- Yhteenveto ja paikkojen siistiminen.

Mukaan keittiötyöhön soveltuva vaatetus. Voit ottaa myös omat veitsesi mukaan halutessasi.

Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu enintään 15 henkeä. Ilmoittautumiset työpajaan 4.10.2024 mennessä.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot:
Terja Wahlberg
projektipäällikkö
p. 044 710 3388  tai  terja.wahlberg@samk.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   16.10.2024 12:00
Päättyy:   16.10.2024 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

WinNova Pori

Tekniikantie 2
28600 Pori

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet