Tervetuloa Gurmeeta - Satakunnan ruokamatkailun kehittämishankkeen ja Ruokailon Vegeruoka haltuun -työpajaan! Tehdään yhdessä -työpajoissa valmistetaan lähiraaka-aineista menuja tai buffeita, jotka sopivat valmistettaviksi ravintoloiden ruokapaikkojen keittiöissä. Tässä työpajassa valmistamme satakuntalaisen vegepitopöydän, jonka voit ottaa käyttöön sellaisenaan tai osiksi muihin pitopöytiin.
Työpaja järjestetään ke 16.10.2024 klo 12-16.30 WinNova Porin toimipisteessä.
Kouluttajana työpajassa toimii Ruokailon Charlotta Hyttinen, Ravitsemustieteilijä, ETM, Joukkoruokailun, asiantuntija, kasvisruokakouluttaja, Ruokailon perustaja.
Työpajassa kokkaamme satakuntalaisen vegepitopöydän:
- Kokoontuminen ja tunnelmaan virittäytyminen
- Teoriaa, jossa tutustumme pajassa käytettäviin erikoisraaka-aineisiin, kasviproteiineihiin liittyviin nikseihin sekä päivän resepteihin
- Kokkaamista. Ohjaaja kiertää opastamassa. Kaikki kokkaavat keskenään eri ruokia, joita kaikki pääsevät herkuttelemaan vatsat täyteen
- Pöydän kattaus ja yhteisestä ateriasta nauttiminen.
- Yhteenveto ja paikkojen siistiminen.
Mukaan keittiötyöhön soveltuva vaatetus. Voit ottaa myös omat veitsesi mukaan halutessasi.
Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu enintään 15 henkeä. Ilmoittautumiset työpajaan 4.10.2024 mennessä.
Tervetuloa!
Lisätiedot:
Terja Wahlberg
projektipäällikkö
p. 044 710 3388 tai terja.wahlberg@samk.fi