Tervetuloa Vegeruoka haltuun -webinaariin! Gurmeeta-Satakunnan ruokamatkailun kehittämishanke ja Ruokailo järjestävät yhdessä Vegeruoka haltuun -webinaarin keskiviikkona 9.10.2024 klo 14-16.
Onko ensimmäinen ajatuksesi asiakkaan tilatessa kasvis- ja vegaaniruokaa, että “Voi ei, mitähän sille nyt tekisi?”... Mitäpä jos tulisit kuulemaan ja saamaan uusia vinkkejä, miten kasvis- ja vegaaniruoka otetaan ruokapaikkojen keittiöissä haltuun.
Ohjelmassa:
- miksi lisätä kasvisruokatarjontaa
- mitä tulee tietää ravitsemuksesta
- ruoanlaitto: maku, rakenne, maustaminen, korvaaminen
- kasviproteiinit ruoanlaitossa
- kotimaiset kasviproteiinit ja -elintarvikkeet
- suunnittelu: budjetointi, ennakointi, hävikin minimointi
- ruokien nimeäminen
- myyttien murtamista
Kouluttajana toimii Ruokailon Charlotta Hyttinen, Ravitsemustieteilijä, ETM, Joukkoruokailun asiantuntija, Kasvisruokakouluttaja ja Ruokailon perustaja.
Webinaari on maksuton ja on tarkoitettu ruokamatkailualan yrityksille, ravintoloille ja ruokapaikoille. Ilmoittautuminen 4.10.2024 mennessä.
Tervetuloa!
Lisätiedot:
Terja Wahlberg
projektipäällikkö
p. 044 710 3388 tai terja.wahlberg@samk.fi