Tervetuloa RuokaRevoluutio-webinaariin!
OHJELMA:
13.00–13.20 Janne Saarikko, Luke: RuokaRevoluutio
13.20–13.35 Jarmo Alarinta, SeAMK: Tehokkuutta ja laatua: automaation rooli elintarviketuotannossa
13.35–13.55 Petri Linna, TUNI: Ruokaketjun tulevaisuus on datassa ja yhteistyössä
13.55–14.00 Tauko
14.00–14.30 MarkusOjala, SeAMK: HIGHFIVE - tekoäly apuna tuotannon suunnittelussa, case PrevAI SIXFOLD yhteiskehittämisellä deep techiä elintarviketeollisuuteen SS4AF verkoston voima kv-hankkeissa
14.30–14.45 Maria Bustamante, KTH: Insights from the vertical farming industry
14.45–15.00 Jauke Buijs, SAMK: The value of SAMK technical students to the food industry
Lisätiedot:
Martti Latva, martti.latva@samk.fi