Tapahtuman oletuskuva

RuokaRevoluutio-webinaari

27.10.2025 13:00

Online

Tervetuloa RuokaRevoluutio-webinaariin!

ruokarevoluutio-webinaari.png

Ilmoittaudu webinaariin


OHJELMA:

13.00–13.20 Janne Saarikko, Luke: RuokaRevoluutio

13.20–13.35 Jarmo Alarinta, SeAMK: Tehokkuutta ja laatua: automaation rooli elintarviketuotannossa

13.35–13.55 Petri Linna, TUNI: Ruokaketjun tulevaisuus on datassa ja yhteistyössä

13.55–14.00 Tauko

14.00–14.30 MarkusOjala, SeAMK: HIGHFIVE - tekoäly apuna tuotannon suunnittelussa, case PrevAI SIXFOLD  yhteiskehittämisellä deep techiä elintarviketeollisuuteen  SS4AF verkoston voima kv-hankkeissa

14.30–14.45 Maria Bustamante, KTH: Insights from the vertical farming industry

14.45–15.00 Jauke Buijs, SAMK: The value of SAMK technical students to the food industry

 

Lisätiedot:

Martti Latva, martti.latva@samk.fi

 

Ajankohta

Alkaa:   27.10.2025 13:00
Päättyy:   27.10.2025 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online


Lisätiedot